Nieuwsoverzicht

11 december 2019

Aanstaande zaterdag (14 december 2019) wordt voor de 8e keer een gezellige kerstmarkt gehouden. Deze Kerst-lnn werd voorheen georganiseerd door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Molenhoek. Nu de stichting opgeheven is, heeft een enthousiaste groep vrijwilligers besloten om samen met gemeeschapshuis De Wieken de Kerst-Inn voort te zetten. De locatie blijft aan de Esdoornlaan 5 … Lees verder Kerst vol Glitter en Glamour

18 augustus 2018

Beste bezoekers van de Kerst-Inn, Zoals iedere Kerst-Inn zijn er ook dit jaar weer standjes. Wij zijn daarom opzoek naar mensen die er een willen huren. Heb jij bijvoorbeeld een creatieve hobby en wil je jouw creaties laten bewonderen of te koop zetten? Ken je iemand die een kraam zou willen op de Kerst-Inn? Of … Lees verder Hobbyisten / kraamhouders gezocht!

Beste bezoekers van de Kerst-Inn, Ook dit jaar proberen wij een mooie diversiteit aan optredens voor jullie te regelen. Hiervoor bieden wij een podium aan individuen, duo’s of groepen die een optreden willen verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van muziek, zang of dans. Ben of ken jij iemand die interesse heeft in het … Lees verder Optredens gezocht!

Beste bezoekers van de Kerst-Inn, Zonder sponsoren is het organiseren van de Kerst-Inn niet mogelijk. Daarom zijn wij voor de 7e editie weer opzoek naar sponsoren! Ben of ken jij iemand die ons kan helpen ook dit jaar de Kerst-Inn te organiseren door middel van sponsoring? Of wil je hier meer informatie over? Neem contact … Lees verder Sponsoren gezocht!

20 december 2017

Wat was het weer een gezellig en mooie Kerst-Inn. Vele bezoekers hebben genoten van de verschillende optredens, de lekkere hapjes van onze sponsors en al het moois dat werd aangeboden door de kraamhouders. Ook hebben velen leuke prijzen gewonnen die werden aangeboden door winkeliers uit de omgeving en verschillende kraamhouders. Dit jaar waren onze sponsoren: … Lees verder Een geweldige Kerst-Inn 2017

29 november 2017

Op zaterdag 9 december wordt voor de 6e keer een gezellige kerstmarkt gehouden. Deze Kerst-lnn wordt georganiseerd door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Molenhoek in samenwerking met gemeenschapshuis De Wieken aan de Esdoornlaan 5 in Molenhoek. Het evenement begint om 15.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De toegang is gratis. Dit jaar zal De … Lees verder Kerstmarkt in Oud-Hollandse sferen

17 januari 2016

De evaluatie over Kerst-Inn 2015 hebben we afgelopen woensdagavond gehouden. We hebben veel reacties ontvangen van kraamhouders en veelal was het erg positief. Ook wij hebben de afgelopen Kerst-Inn goed ervaren en we merken dat het allemaal steeds soepeler verloopt. Heb jij nog een op,- of aanmerking over de afgelopen Kerst-Inn? Vertel het ons hier!

15 december 2015

Wat was het een top dag afgelopen zaterdag. Kerst-Inn 2015 in Oosterse sferen. Het was druk, met leuke kraamhouders, diverse optredens en het belangrijkste ontbrak niet: heel veel gezelligheid. Hoe heb jij Kerst-Inn 2015 ervaren? Laat het ons weten op onze facebook pagina!

1 november 2015

Nieuwe mensen die de Kerst-Inn willen helpen organiseren of nieuwe vrijwillgers zijn altijd welkom. Lijkt het jou leuk om je aan het team toe te voegen? Stuur dan een mail naar: molenhoek.kerstinn@gmail.com of bel naar: 06 43 803 459.

27 september 2015

Nog 75 dagen tot Kerst-Inn 2015. Om alvast in de sfeer te komen kun je hier het filmpje van Kerst-Inn 2014 bekijken, gemaakt door Sjaak Jakobs.

1 juni 2015

Ondertussen hebben er alweer twee vergaderingen plaatsgevonden voor de Kerst-Inn van 2015. Veel belangrijke elementen zijn besproken. Een van de besproken onderwerpen is het thema. . . In wat voor sfeer zal de Kerst-Inn dit jaar zijn?

21 december 2014

Het was een geweldig geslaagde Kerst-Inn. Dank aan alle medewerkers, kraamhouders, artiesten en bezoekers. Voor iedereen hele fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar. Hopelijk tot de volgende Kerst-inn!

15 december 2014

De Kerst-Inn staat vermeld bij Maasduinen Nieuws! Bekijk het bericht hier: http://www.maasduinennieuws.nl/2002/kerstmarkt-in-het-teken-van-scrooge

4 november 2014

Vanaf dit jaar heeft de Kerst-Inn een eigen website met bijpassend logo. Op deze manier kunt u altijd online informatie over ons vinden. Ook zal het programma van de dag zelf online komen te staan, zodra deze bekend is.

3 november 2014

De Kerst-Inn is vanaf nu ook te liken en volgen op Facebook. Hier worden de laatste nieuwtjes over de Kerst-Inn geplaatst. Op deze manier hoeft u niets meer te missen!