Overeenkomst deelname aan de Kerst-Inn Molenhoek 2021

De Commissie Kerst-Inn organiseert in samenwerking met Stichting Gemeenschapshuis De Wieken en Winkelcentrum Molenhoek een Kerst-Inn op 11 december 2021 van 14:00 tot 19:00 uur. De Kerst-Inn biedt de bezoekers een gezellige kerstmiddag waar onder het genot van een hapje en drankje, geluisterd kan worden naar sfeervolle kerstmuziek, live muziek, het bezoeken van kraampjes in kerststijl en het deelnemen aan workshops.

U hebt aangegeven aan deze Kerst-Inn uw medewerking te verlenen door in een kraam kerstartikelen te verkopen, workshops te verzorgen of een muzikaal optreden te verzorgen of een andere vorm van medewerking.

U kiezen voor een kraam buiten in het Winkelcentrum Molenhoek of binnen in de Wieken.

BELANGRIJK

Door een technsich probleem kunnen wij het inschrijfformulier niet aanpassen waardoor het niet de juiste informatie bevat. Tevens lukt het ook niet om het formulier automatisch te versturen. Wilt u deelnemen aan de Kerstmarkt stuur dan alstublieft ons rechstreeks een email, met daarin uw wensen. Hou daarbij zoveel mogelijk de vragen aan zoals die op het formulier staan.

Onze excuses voor het ongemaakt.

Als deelnemer wordt u verzocht om tijdig uw voorbereiding te treffen zodat alles om 14:00 uur klaar is voor de opening.
Bent U kraamhouder, dan vragen wij U om vrijblijvend een cadeau te schenken voor de loterij, om zo de Kerst Inn mede te kunnen bekostigen.

Uw gegevens

Hier kunt u eventuele opmerkingen toevoegen. Wij doen ons best om aan eventuele wensen te voldoen, echter is dit niet altijd mogelijk.